Neem contact met ons op voor verkoopondersteuning.

CONTACT OPNEMEN

 

Verkoopondersteuning
Hooikammer Automotive verzorgt al jarenlang remarketing ondersteunende activiteiten voor haar opdrachtgevers. Onder verkoopondersteuning verstaan wij  het zo compleet mogelijk ontzorgen van onze opdrachtgever met alle voorkomende werkzaamheden die van toepassing kunnen zijn op auto’s die verkocht worden of in opslag gaan. Hooikammer Automotive heeft als doel u te helpen met een zorgvuldige, snelle en efficiënte afhandeling van kapitaal op wielen. Om deze ondersteunende dienste op een duurzame wijze uit te breiden zijn we momenteel in ontwikkeling met een duurzame carterminal volgens het PRESHAM concept.

Activiteiten die ons team verzorgt

Reinigen interieur
Het voertuig wordt van binnen geheel gereinigd, eventuele achtergebleven items worden verwijderd.

Reinigen exterieur
Het voertuig wordt van buiten geheel gereinigd en op verzoek kunnen kenmerken die verwijzen naar de inbrenger en/of oud-gebruiker worden verwijderd.

Inname/inspectie
Het voertuig wordt op professionele wijze geïnspecteerd en er wordt een inspectierapport afgegeven. Met dit rapport heeft de opdrachtgever de mogelijkheid een eventuele eindafrekening te doen richting lessee/gebruiker.

Audatex schaderapport
Hooikammer Automotive voorziet op aanvraag ook in het genereren van een Audatex rapport in geval van schade aan het ingeleverde voertuig. Middels dit rapport kan de opdrachtgever eventuele schades verhalen bij de verzekeraar van het object.

Genereren veilingrapporten
Voor het veilen/verkopen van voertuigen is het bij Hooikammer Automotive mogelijk een kant-en-klaar veilingrapport aan te vragen. Dít rapport wordt afgestemd op de eisen van het veilinghuis naar keuze. De opdrachtgever kan dit rapport aanbieden bij het desbetreffende veilinghuis, het door ons laten verzorgen scheelt kostbare tijd.

Transport & opslag
Hooikammer Automotive heeft ruime ervaring in het transporteren en opslaan van voertuigen ten behoeve van verkoop ondersteunende diensten. Zowel het nationaal als internationaal transporteren van voertuigen is mogelijk. Wij beschikken over verharde, afgesloten en met camera beveiligde opslagterreinen om voertuigen op te slaan.

 

© Copyright 2018 | Hooikammer Automotive