Transport

Transport

hooikammer automotive logo

Heel simpel gezegd transporteren wij van Hooikammer Automotive alles op wielen: van motoren en sportwagens tot tractoren en vrachtwagens. Wij doen dit in opdracht van particulieren, dealers leasemaatschappijen, verzekeraars, verhuurbedrijven, garagebedrijven en handelaren. Onze service stopt niet bij de landsgrens: ook voor internationaal transport bent u bij ons op het juiste adres.

Heeft u een bijzondere en waardevolle auto staan die vervoerd moet worden? Wij helpen u graag met een veilige oplossing.

Direct transport en transport op afspraak

Onder direct transport verstaan we al het transport, de naam zegt het al, dat direct uitgevoerd moet worden. U kunt bij ons 24 uur per dag en 7 dagen per week het transport van voertuigen aanmelden. Wij staan altijd voor u klaar met een oplossing op maat.

Ook voor transport dat niet op dezelfde dag plaats hoeft te vinden, zijn wij het transportbedrijf dat u zoekt. We plannen het transport voor u in op de gewenste datum en zorgen ervoor dat uw voertuig(en) veilig van A naar B vervoerd worden.

 

Zowel direct transport als transport op afspraak meldt u eenvoudig aan via onze login voor klanten. Ook kunt u ons altijd bellen op onderstaand nummer voor het inplannen van uw transport of voor het opvragen van een offerte.

Jaron Hooikammer
Jaron Hooikammer

Coördinator

Samenwerken? Wij zijn altijd bereikbaar.

088 – 24 24 724

Autotransport

Wij nemen uw autotransport graag uit handen: van het vervoeren van een oldtimer voor een particuliere klant tot het vervoeren van compleet wagenpark voor een leasemaatschappij – voor elk autotransport vinden we een passende oplossing.

Internationaal transport

Hooikammer Automotive heeft jarenlange ervaring in het transporteren van auto’s binnen Europa voor uiteenlopende opdrachtgevers. Onze gecertificeerde chauffeurs transporteren voertuigen van en naar alle landen binnen Europa. Ook voor het klaarmaken van de benodigde papieren en advies en ondersteuning bij internationaal transport, staat een team van specialisten voor u klaar. Daarmee garanderen wij een zorgeloos en veilig transport binnen Europa.

Transport schadevoertuigen

Hooikammer Automotive is gespecialiseerd in het vervoeren van schadevoertuigen. Ook schadevoertuigen die niet meer rij- of rolbaar zijn, transporteren we van en naar iedere gewenste locatie.

Speciaal transport

Hooikammer Automotive heeft, naast het transporteren van normale voertuigen, ruime ervaring met het transporteren van speciale voertuigen. Denk hierbij aan het transport van: sportauto’s, oldtimers, motoren, vrachtwagens, tractoren en andere bijzondere voertuigen.

Heeft u een waardevol of bijzonder voertuig en twijfelt u of het vervoerd kan worden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heeft u een bijzondere en/of dure auto staan? Wij weten hier raad mee en vervoeren deze veilig.
Bang dat uw geliefde oldtimer niet veilig getransporteerd kan worden? Wij zorgen ervoor dat uw pronkstuk zonder een krasje of deukje op te lopen, vervoerd wordt.

Ook motoren, in alle vormen en maten, kunnen we op een veilige manier op onze vrachtwagens vervoeren.

Het vervoeren van zware voertuigen zoals vrachtwagens behoort ook tot de mogelijkheden. 

Zware landbouwvoertuigen zoals tractoren, maar bijvoorbeeld ook graafmachines vervoeren we op een veilige manier van A naar B.

Wilt u een voertuig vervoeren dat hier niet tussen staat? Neem contact met ons op en we kijken samen of we tot een maatwerkoplossing kunnen komen.

Wilt u gebruik maken van onze transportservices of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan 24/7 voor u klaar.

Wat kost het transport van één of meerdere voertuigen?

De prijs voor het transport van voertuigen is onder andere afhankelijk van de staat van het voertuig (is het voertuig rolbaar) en de bereikbaarheid van de locatie waar het voertuig staat. Kunnen onze chauffeurs eenvoudig bij het voertuig komen? Dan zal de prijs lager uitvallen dan wanneer er extra materieel ingezet moet worden om het voertuig uit een lastige situatie te verplaatsen.

Direct transport (spoed)

Soms is het nodig om een voertuig zo snel mogelijk weg te halen, bijvoorbeeld wanneer deze obstructief of gevaarlijk geplaatst is. Maar ook wanneer er geen direct gevaar is, maar haast wel geboden is, helpen wij u graag. Met direct transport zorgen wij dat het voertuig of de voertuigen zo snel mogelijk weggehaald en weggebracht worden. Neem voor een aanvraag contact met ons op via [088-2424724]

Transport op afspraak (geen spoed)

Wilt u een voertuig of meerdere voertuigen laten vervoeren zonder haast? Vraag dan naar onze mogelijkheden voor transport op afspraak via [088-2424724] of neem contact met ons op. Met transport op afspraak zorgen wij dat uw voertuig of voertuigen binnen een week worden opgehaald en vervoerd. Eventueel is een andere termijn mogelijk in overleg. Vraag een vrijblijvende offerte aan of bel ons direct op [088-2424724].

Meerdere voertuigen vervoeren

Ons materieel is geschikt om meerdere voertuigen tegelijk te vervoeren. Dit is voordelig omdat zo de prijs voor transport per voertuig laag blijft. Neem voor een vrijblijvende offerte contact op of bel ons direct op [088-2424724].

Hoe kan ik een afleveradres voor mijn voertuig opgeven?

Transport op afspraak

Met transport op afspraak kunt u tijdens het maken van de afspraak doorgeven waar uw auto naartoe getransporteerd moet worden.

Transport na pech of autoschade

Bent u geholpen door onze bergingsdienst na een pech- of ongeval? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op voor het doorgeven van een afleveradres. U kunt het afleveradres voor uw voertuig mailen naar info@hooikammerautomotive.nl of bel naar [088-2424724]. Rijdt u een leaseauto? Overleg dan altijd eerst met uw leasemaatschappij waar uw auto afgeleverd moet worden.

Is mijn voertuig verzekerd tijdens het transport?

Ja, Hooikammer Automotive ontzorgt u volledig, ook wat betreft het verzekeren van transport van uw voertuig. In alle gevallen is transport bij ons verzekerd. Bij exclusieve auto’s kan het zijn dat er een aanvullende verzekering nodig is. Ook dat regelen wij voor u!