OFFERTE AANVRAGEN

Meer weten of direct een offerte aanvragen?

OFFERTE AANVRAGEN

Transport
Logistiek ontzorgen van uw transport? Hooikammer autotransport vervoert bedrijfsauto’s, personenwagens en bijzondere vervoersmiddelen voor dealers, leasemaatschappijen, fleet owners, verzekeraars, verhuurbedrijven, garagebedrijven en handelaren in Nederland en daarbuiten. U kunt direct transporten aanmelden via de Hooikammer app of  inlog op deze website. Een offerte aanvragen voor uw transport? Het team van Hooikammer autotransport staat altijd voor u klaar. Toegang aanvragen voor het gebruik van onze login en onze app? Vraag het hier aan!

Passend vervoer
Voor ieder type transport heeft Hooikammer Automotive het meest efficiënte vervoersmiddel. Van 1 tot 9 -laders voor autotransport en op maat gemaakte diepladers voor meer bijzondere transporten. Of u nu spoedtransport of combinatietransport van ons vraagt, door het uitgebreide wagenpark bieden wij u altijd een efficiënte oplossing.

Samen duurzaam op weg
Hooikammer ontzorgt, wij zijn continu in ontwikkeling om onze duurzame verantwoording te nemen maar ook om uw organisatie te verbeteren met onze diensten. Bijvoorbeeld door de in ontwikkeling genomen unieke intelligente software waarmee we u niet alleen logistiek ontzorgen, maar waar u ook uw gehele wagenpark in kunt beheren. Meer informatie hierover? Kijk op de pagina verkoopondersteuning.

 

© Copyright 2018 | Hooikammer Automotive