Stalling & opslag

Stalling en opslag

hooikammer automotive logo

Voor stalling en opslag van auto’s en andere voertuigen bent u bij Hooikammer Automotive aan het juiste adres! Met een stallingscapaciteit van zeker 1000 voertuigen vinden we altijd een oplossing op maat voor u.

Wij stallen onder andere voertuigen na berging, maar wij verzorgen ook de stalling voor leasemaatschappijen, dealers, veilingbedrijven, fleetowners en garagebedrijven. Naast het veilig opslaan van uw voertuigen leveren we ook extra services zoals het schoonmaken, de remarketing en veilen van voertuigen: opslag met een plus noemen we dat.

Stalling auto’s na berging

Wanneer u met pech stil komt te staan langs de weg of wanneer u bij een ongeval betrokken raakt, kunnen wij uw voertuig bergen en (tijdelijk) stallen. De kosten voor de eerste 3 dagen van stalling worden niet in rekening gebracht, na 3 dagen wordt per dag een vergoeding gevraagd.

Langdurige stalling

Wij bieden u de garantie voor veilige opslag van uw voertuigen. Al onze zeer ruime opslagterreinen hebben een verharde bodem, kunnen worden afgesloten en zijn voorzien van camerabeveiliging.  

Onze opslagterreinen zijn onder andere geschikt voor:

  • Stallen van nieuwe of gebruikte voertuigen
  • Stallen van motoren
  • Stallen van zwaar materieel
  • Stallen van vrachtwagens en/of bussen

Wilt u een voertuig, tijdelijk of langdurig, stallen dat hier niet bij staat? Neem dan contact met ons op, in de meeste gevallen vinden we hier samen een passende oplossing voor.

Jaron Hooikammer
Jaron Hooikammer

Coördinator

Samenwerken? Wij zijn altijd bereikbaar.

088 – 24 24 724

Opslag met een plus

Naast het stallen van auto’s, vrachtwagen en motoren biedt Hooikammer Automotive veel extra services. Zo kunnen wij uw opgeslagen voertuigen van binnen en van buiten reinigen, laten inspecteren en verkoop- of veilingklaar maken. Opslag met een plus noemen we dat. Geef ons simpelweg uw wensen door en wij regelen de rest! 

Duurzame stalling

Een voorloper zijn op het gebied van duurzaamheid binnen de automobielindustrie is een belangrijke doelstelling voor ons. Zo zijn we onder andere bezig met de ontwikkeling van een nieuwe opslagterminal, waar we de mogelijkheden onderzoeken om duurzaam opgewekte energie op te slaan in de accu’s van gestalde elektrische auto’s.

Wilt u een auto of een ander voertuig stallen of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan voor u klaar.

Kan ik één of meerdere auto’s bij Hooikammer Automotive opslaan?

Ja, het is mogelijk één of meerdere auto’s op te slaan bij Hooikammer Automotive. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact met ons op via 088-2424724.

Kan ik één of meerdere motorfietsen bij Hooikammer Automotive opslaan?

Ja, het is mogelijk om één of meerdere motorfietsen op te slaan bij Hooikammer Automotive.

Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact met ons op via 088-2424724.