Remarketing service

Remarketing service

hooikammer automotive logo

Dé specialist in verkoop van in beslag genomen objecten en schadevoertuigen.

De Hooikammer Groep is gespecialiseerd in de handling, stalling en verkoop van schadevoertuigen en in beslag genomen voertuigen. Door onze jarenlange samenwerking met diverse fleetowners, deurwaarders, curatoren en financiële instellingen hebben we veel ervaring met de remarketing van voertuigen – van transport tot verkoop en alles daartussenin.

Full-service remarketing

Onder full-service remarketing verstaan we het gehele proces dat komt kijken bij de verkoop of veiling van schadevoertuigen of in beslag genomen voertuigen. Dit begint bij het transporteren van het voertuig om deze vervolgens verkoopklaar te maken, eventueel te voorzien van een Audatex schaderapport, te taxeren, inspecteren, en uiteindelijk te verkopen.

Een team van remarketing specialisten staat voor u klaar om u te helpen. We garanderen een snelle en professionele afhandeling en we weten precies hoe we het hoogste rendement uit uw verkoop kunnen halen.

Jean Paul Hooikammer
Jean Paul

Remarketing service

Vragen over Remarketing? Bel ons!

088 – 24 24 770

Activiteiten die ons team verzorgt

Het voertuig wordt van binnen grondig gereinigd en eventuele achtergebleven items worden verwijderd.

Het voertuig wordt van buiten professioneel gereinigd en op verzoek kunnen kenmerken die verwijzen naar de inbrenger en/of oud-gebruiker worden verwijderd.

Het voertuig wordt op professionele wijze geïnspecteerd en er wordt een inspectierapport afgegeven.

Wanneer er sprake is van schade aan het ingeleverde voertuig, voorziet Hooikammer Automotive op aanvraag ook in het opstellen van een Audatex rapport. Met dit rapport kan schade verhaald worden bij de verzekeraar van het object.

Voor het veilen/verkopen van voertuigen is het mogelijk om door ons een veilingrapport op te laten stellen. Dit rapport wordt volledig afgestemd op de eisen van het desbetreffende veilinghuis.

Wij zijn gespecialiseerd in het transporteren (zowel nationaal als internationaal) van voertuigen ten behoeve van verkoop ondersteunende diensten.

Wij beschikken over verharde, afgesloten en met camera beveiligde opslagterreinen om voertuigen op te slaan.

remarketing

Veilingplatform

Hooikammer Automotive maakt gebruik van een online veilingplatform met daarop meer dan 1500 actieve handelsrelaties om de voertuigen nationaal en internationaal te veilen. De veiling kan indien gewenst onder notarieel toezicht plaatsvinden. Onze service beperkt zich niet alleen tot auto’s: door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan met de handling en verkoop van niet-alledaagse of bijzondere voertuigen. Wij maken dan ook graag van uw wens onze uitdaging.

Realtime inzicht

Om u als opdrachtgever inzicht te geven in de actuele status van uw te verkopen voertuig(en), maken we gebruik van een op maat gemaakt softwarepakket. Hierin worden de te verkopen objecten geregistreerd en kunt u in realtime inzien waar in het remarketing traject het voertuig zich bevindt – snel, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Kosten remarketing service

Onze remarketing services worden aangeboden in 3 standaard pakketten zodat u precies weet wat u betaalt voor welke services. Uiteraard kunnen we, aan de hand van uw specifieke wensen, ook een remarketing service op maat aanbieden. Neem gerust contact met ons op dan zoeken we een maatwerkoplossing voor u.

Wilt u een gebruik maken van onze remarketing services of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze remarketing specialist Jean Paul, hij helpt u graag!

Moet ik het interieur van mijn auto zelf reinigen bij verkoop door Hooikammer Automotive?

Nee, dat hoeft niet. Als onderdeel van onze remarketing service reinigt Hooikammer Automotive uw voertuig van binnen en buiten. Eventuele achtergebleven items worden verwijderd en kenmerken die verwijzen naar de vorige eigenaar halen wij weg. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact met ons op via 088-2424724.

Hoe kom ik aan een veilingsrapport?

Voor het veilen van voertuigen is het vaak nodig om een veilingsrapport mee te leveren. Wij stellen graag een veilingsrapport voor u op, volledig afgestemd op de vereisten vanuit uw veiligshuis. Indien gewenst verzenden wij dit rapport direct naar het veilingshuis. Zo ontzorgen wij u volledig bij het veilen van uw voertuig! Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem direct contact met ons op via 088-2424724.