De Hooikammer Groep

De Hooikammer Groep is een familiebedrijf

Hooikammer is een bekende naam in de mobiliteitsbranche. Het familiebedrijf met ruim 35 gedreven medewerkers houdt zich de laatste jaren bezig met duurzame ontwikkelingen. Er wordt met een duidelijke visie naar een duurzame toekomst gekeken met als uitgangspunt het aanbieden van diensten gericht op het ontzorgen van relaties in duurzame mobiliteitsoplossingen. Samen op weg.

De familie Hooikammer heeft een rijke geschiedenis in de sector. Vader Hooikammer startte in 1972 al met berging, hij had het tweede bergingsbedrijf in Nederland naast zijn autosloperij. Jan Berend Hooikammer startte in 1999 met het winnen van een aanbesteding en contracteerde zijn eerste bergingsregio. Kort daarna volgde de eerste autotransport wagens. In 2010 voegde zich een zelfstandig opererend bedrijf bij die inbeslagname van voertuigen organiseert. De derde generatie Hooikammer is nu de eerste stappen binnen ons toekomstbestendige bedrijf aan het zetten.

Hooikammer is een bedrijf waar het er nog toe doet wie je bent. Een persoonlijke relatie met een afspraak is afspraak mentaliteit maakt de Hooikammer Groep een prettig bedrijf om samen op weg te gaan.

WAAROM DE HOOIKAMMER GROEP?

→ Snelle service

→ Berging 24 uur per dag bereikbaar

→ Klein team met korte lijnen

→ Landelijk dekkend netwerk

Jaron Hooikammer
Jaron Hooikammer

Coördinator

Samenwerken? Wij zijn altijd bereikbaar.

088 – 24 24 724