Nieuwe website Hooikammer
  • 28 juli 2018
  • 1222

Nieuwe website Hooikammer

Een nieuw online gezicht; Hooikammer Automotive. Onder Hooikammer Automotive vallen al onze diensten zoals u ze van ons gewend bent.

Deze nieuwe site geeft ons onder andere de mogelijkheid u actief op de hoogte te houden van de ontwikkelingen die bij Hooikammer in volle gang zijn. Momenteel werken we bijvoorbeeld aan een unieke software die we onze klanten ter beschikking gaan stellen. Deze software helpt gemakkelijk voertuigen te beheren, te volgen en handlingacties omtrent de voertuigen in gang te zetten. Onmisbaar bij professioneel wagenpark beheer.

Daarnaast werken we aan onze duurzame droom. Opslag en handling zijn diensten die heel goed passen bij transport. Interesse voor duurzame energietransitie bracht Hooikammer op het idee auto-opslag te combineren met zonnepanelen. Vanuit het idee dat elektrische auto’s razendsnel in populariteit toenemen bedachten wij de mogelijkheid om de stroom uit de panelen in auto’s op te slaan. Meer hierover op onze website www.presham.com

 

© Copyright 2018 | Hooikammer Automotive