BEL ME NU

Meer weten over opslag? Benieuwd naar onze opslagmogelijkheden en tarieven?

 

Opslag
Hooikammer Automotive verzorgt het tijdelijk stallen en beheren van voertuigen voor verzekeringsmaatschappijen na berging. Maar doet ook beheer voor leasemaatschappijen, dealers, veilingbedrijven, fleet owners en garagebedrijven. Opslag met een plus: Hooikammer verzorgt namelijk ook inname rapporten en schoonmaak van binnen en buitenzijde, daarnaast kan elk voertuig door ons ter veiling worden aangeboden.

Opslagterreinen
Onze opslagterreinen zijn allen voorzien van een verharde bodem, de terreinen worden afgesloten en zijn met camera beveiligd. Geen zorgen om uw voertuigen.

Ontwikkeling
De automobielindustrie verandert, bedrijven hebben steeds minder opslag en ruimte wordt schaars. Wij bieden de mogelijkheid om gebruik te maken van onze opslagterminals. Duurzaam stallen van voertuigen is onze wens en daarom zijn we momenteel in ontwikkeling met een nieuwe opslag terminal.

PRESHAM

De behoefte aan op- en overslag voor voertuigen wordt groter. Hooikammer ontwikkelt opslag waar alle handling plaatsvindt. Gelijktijdig wordt er gewerkt aan een online platform waarop de status van uw voertuig real-time inzichtelijk is. Ook kunt u uw voertuigen via het platform zowel nationaal als internationaal ter verkoop aanbieden via diverse kanalen. Er is een verdienmodel, voor u, en deze is duurzaam. Op het dak van de opslag liggen zonnepanelen, de energie van die zonnepanelen wordt opgeslagen in de gestalde elektrische auto’s. Deze auto’s leveren energie door naar het net maar bewaren de energie ook wanneer er geen energie vraag is. Voor dit concept hebben we een naam bedacht PRESHAM.

Platform
Renewable
Energy
Storage
Hub
Autonomus
Mobility

In mooie woorden gezegd is PRESHAM een gezamenlijk concept van bedrijven welke vertrouwen hebben in de inzet en combinatie van nieuwe duurzame methodes en technieken om bij te dragen aan een schonere en duurzamere wereld. PRESHAM is niet alleen toepasbaar in nieuwbouw situaties, maar kan ook ingezet worden bij bestaande parkeergarages, stalling- en overslagterreinen.
Meer weten? Kijk op presham.com

 

© Copyright 2018 | Hooikammer Automotive